ABC-Laitteet on nyt Novamec

Monena Oy:n mattojen käsittelylaitteiden ja varastointijärjestelmien sekä teollisuuspaternostereiden valmistus, myynti ja markkinointi on siirtynyt ABC-Laitteet Oy:lle 03.04.2017 alkaen. Monena Oy:n julkistilakalusteiden ja naulakkojärjestelmien liiketoiminta on yhdistetty Metallituote Summanen Oy:lle.

ABC-Laitteet Oy uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Tommi Melin. ABC-Laitteet tulee panostamaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tuotekehityksen ja brändin kautta. Erityisen mielenkiintoinen segmentti on teollisuuspaternosterit, jotka skaalautuvat asiakkaan tarpeiden mukaan.

– Paternoster-tekniikalla voidaan toteuttaa säilytysratkaisu niin autonrenkaille kuin pitkälle tankotavaralle. Näin saavutetaan maksimaalinen tilankäyttö varastoinnissa. Paternosterit voidaan liittää myös osaksi suurempia järjestelmiä ja automaatioita esimerkiksi puskurivarastoiksi. Uudistamme ja kansainvälistämme brändiä edelleen, unohtamatta kuitenkaan ABC-tuotenimeä, josta on jo muodostunut käsite laadulle useassa maassa, toimitusjohtaja Tommi Melin kertoo.
ABC-Laitteet Oy on suomalainen perheyritys ja kotimaan markkinajohtaja paternoster-laitteissa ja vinyyli- ja muovimattojen käsittelyjärjestelmissä. Yrityksellä on vientiä Pohjoismaihin, Itä- ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön pääomistajana jatkaa Partasten suku.

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Tommi Melin, puh. 044 2980 776, tommi.melin@novamec.fi

Hallituksen puheenjohtaja Teuvo Partanen, puh. 050 522 8658, rautaparta@outlook.com

Yhteystiedot:
Novamec Oy
Kankaanperäntie 2
40950 Muurame
info@novamec.fi

Takaisin ylös